|
||||||||||
Zielona pasta sardynkowaKrótki opis potrawyPasta jest doskonała z ciemnym razowym pieczywem.Potrzebne składniki jajka ugotowane na twardo - 2 szt. masło - 3 łyżka(i) sardyneka z puszki (można je zastąpić wędzoną makrelą) - 1 puszka(i) włoskich orzechów - 4 szt. kolendra w proszku - 1/2 łyżeczka(i) kminu rzymskiego w proszku - 1/2 łyżeczka(i) natki pietruszki drobno posiekanea - 2 łyżka(i) liście selera drobno posiekanych - 1 łyżka(i) sól i pieprz - 1 szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Wszystkie składniki miksujemy na pastę w malakserze.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|