|
||||||||||
Kotlety z borowikówKrótki opis potrawyświetne na obiad. Najlepiej smakują z ziemniakami.Potrzebne składniki kapelusze z borowików - 50 dag cebula - 1 szt. masło - 2 łyżka(i) olej bułka tarta sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Grzyby oczyścić, odciąć ogonki, umyć. Dodać pokrojona cebulę, poddusić razem na łyżce masła. Grzyby zdjąć z patelni oprószyć solą i pieprzem. Maczać kapelusze w rozkłóconym jajku, tartek bułce i smażyć aż sie zrumienią.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|