|
||||||||||
Wykwintna gruszkaKrótki opis potrawyświetny deserPotrzebne składniki powidła - 8 łyżka(i) bezy - 4 szt. śliwki węgireki w soku własnym - 4 szt. gruszki z kompotu - 2 szt. białe wino - 3-4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Powidła zmieszać z winem. na małych talerzykach ułożyć piramidkę pokrojonych i osączonych gruszek i śliwek. owoce zalać powidłami zmieszanymi z winem. Udekorować bezą i listkami mięty.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|