|
||||||||||
Kapusta z grzybamiKrótki opis potrawykapusta z grzybamiPotrzebne składniki kapusta kiszona - 800 g suszone grzyby - 30 g mąka - 1 łyżka(i) olej - 2 łyżka(i) cebula sól pieprz cukier listek laurowy zieli angielskie Etapy przyrządzania3
Ugotować w tej samej wodzie, odsączyć, pokroić. Kapustę razem z cebulą zalać wywarem z grzybów. Dodać sól, przyprawy. Gotować do miękkości
4
Olej podgrzać podsmażyć na nim na rumiano mąkę. Zasmażkę razem z grzybami również dodać do kapusty. Chwilę razem dusić
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|