|
||||||||||
Galaretka z truskawkamiKrótki opis potrawyZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.Potrzebne składniki truskawki - 1/2 kg galaretka truskawkowa - 2 szt. smietana w sprayu - 3 łyżka(i) cynamon - 1 łyżeczka(i) mieta - 1 szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Galaretkę rozpuścić w wodzie, jak nakazuje przepis. Truskawki umyć, oderwać szyputki. Ułożyć w wysokim naczyniu. Galaretkę przestudzić, dodać cynamon i kilka listków mięty, zalać truskawki. Włożyć do lodówki na 3 godz. Wyjąć, ozdobić bitą śmietaną i miętą.
UwagiZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|