Filrty rybne

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Aneczka
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

najlepiej podawać z frytkami.

Potrzebne składniki

• filety rybne - 6 kostka(i)
• masło - 2,5 dag
• musztarda - 2 łyżka(i)
• śmietana - 2 łyżka(i)
• korniszony - 1 łyżka(i)
• sól - szczypta(y)
• pieprz - szczypta(y)

Etapy przyrządzania

1
Filety ułożyć w wysmarowanym masłem półmisku żaroodpornym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 230C. Po około 15 minutach wyjąć, odlać powstały płyn. W misce wymieszać razem musztardę, śmietanę, sól, pieprz i korniszony. Przykryć filety sosem musztardowym, ponownie wstawić półmisek do piekarnika na 10 minut.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher