|
||||||||||
Filrty rybneKrótki opis potrawynajlepiej podawać z frytkami.Potrzebne składniki filety rybne - 6 kostka(i) masło - 2,5 dag musztarda - 2 łyżka(i) śmietana - 2 łyżka(i) korniszony - 1 łyżka(i) sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Filety ułożyć w wysmarowanym masłem półmisku żaroodpornym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 230C. Po około 15 minutach wyjąć, odlać powstały płyn. W misce wymieszać razem musztardę, śmietanę, sól, pieprz i korniszony. Przykryć filety sosem musztardowym, ponownie wstawić półmisek do piekarnika na 10 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|