|
||||||||||
Sałatka galicyjska wiosennaKrótki opis potrawySałatka galicyjska wiosennaPotrzebne składniki 6 jaj - 1/2 szkl. drobno posiekanej cebuli 1/2 pęczka szczypiorku - 2-3 łyżki oleju Etapy przyrządzania1
Jajka gotujemy na twardo, obieramy, drobno siekamy i rozcieramy widelcem. Mieszamy z pozostałymi składnikami i wstawiamy na 2-3 godz. do lodówki (możemy formować kuleczki). Podajemy na liściach sałaty, z rzodkiewką i świeżym ogórkiem.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|