|
||||||||||
KeksKrótki opis potrawyKlasyka ;)Potrzebne składniki białka - 5 cukier - 1 szkl. mąka - 2 szkl. rozpuszczona margaryna - 15 dag bakalie - zależy od ciebie ile Etapy przyrządzania1
Ubić białka z cukrem na gęstą pianę.
2
Do białek dodać mąkę, tłuszcz i obtoczone w mące bakalie.
3
Piec w temperaturze 180st do całkowitego wyrośnięcia i zarumienienia.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|