|
||||||||||
"pastella" jajecznaKrótki opis potrawyprzepyszna pasta do pieczywaPotrzebne składniki jajka - 5 szt. majonez - 3 łyżka(i) sól, pieprz - 2 szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Jajka gotujemy na twardo.
Obieramy i bardzo drobno kroimy. Mieszamy z majonezem i przyprawami. Gdy wszystkie składniki dobrze się połączą można zajadać ;)
Smacznego ;)
Uwagimożna dodać również szczypiorek Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|