|
||||||||||
Kisiel jagodowyKrótki opis potrawyZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.Potrzebne składniki jagody - 25 dag cukier - 8 dag cytryna - 1 szt. sok z czarnej pozreczki - 1/2 l maka ziemniaczana - 4 łyżka(i) smietana kremówka - 15 dag twaróg - 15 dag cukier waniliowy - 1 op. Etapy przyrządzania1
Jagody zagotowac z cukrem, sokiem, porzeczkowym, sokiem i skórką z cytryny. Zagęścić mąką, zagotować. Podawać ze śmietaną utartą z twarogiem i cukrem waniliowym.
UwagiZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|