|
||||||||||
KARKÓWKA W BOCZKUKrótki opis potrawypotrawę można upiec w piekarniku jak i na grilluPotrzebne składniki kotlety z karkówki - 4 plastry Vegeta - 1 łyżeczka(i) musztarda francuska - 2 łyżka(i) boczek wędzony (ciękie plastry) - 8 plastrów oliwa z oliwek - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Kotlety myjemy i suszymy, oprószamy ziarenkami smaku i smarujemy musztardą. Mięso zawijamy w plastry boczku, spinamy wykałaczkami i smarujemy oliwą. Pozostawiamy na ok. 30 min. Pieczemy w piekarniku lub na rozgrzanym grillu, do miękkości ok. 20 – 30 min.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|