|
||||||||||
Sos z majonezu i grzybów marynowanychKrótki opis potrawyPyszny sos z grzybów marynowanychPotrzebne składniki 2/4 szkl. gotowanego majonezu (200 ml) 1/2 szkl. marynowanych grzybów 1 duże kwaskowate jabłka lub 2 mniwjsze Etapy przyrządzania1
Grzyby pokroic w plasterki, jabłka w ćwiartki, a następnie w plasterki . Wymieszac z majonezem. Można dodać łyżkę śmietany.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|