|
||||||||||
Sos pomidorowy z paprykąKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki twaróg - 250 g keczup łagodny lub przecier pomidorowy - 2 łyżka(i) śmietana - 1 łyżka(i) strączek czerwonej papryki oliwa - 1 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania1
Twaróg miksujemy z oliwą, śmietaną
2
Następnie mieszamy z keczupem lub przecierem pomidorowym, doprawiamy solą i pieprzem.
3
Paprykę myjemy, usuną gniazdo nasienne, kroimy w drobną kostkę, dodajemy do sosu.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|