|
||||||||||
Sos cytrynowy z melisąKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki majonez - 125 dag listki świeżej melisy cytryna - 2 szt. śmietana - 1/8 l sól pieprz Etapy przyrządzania1
Melisę umyć, posiekać. Cytrynę wyszorować, z jednej zetrzeć skórkę na tarce, z obu wycisną sok.
2
Śmietanę ubić z solą, majonez połączyć z tartą skórką, śmietaną i posiekaną melisą, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać dokładnie
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|