|
||||||||||
Surówka z białej rzodkwi i jabłkaKrótki opis potrawySurówka na każdy dzieńPotrzebne składniki 1 biała rzodkiew 1 kwaskowe jabłko 2 kiszone ogórki 100 ml kwaśnej śmietany sól i biały pieprz Etapy przyrządzania1
Rzodkiew, ogórek i jabłko utrzxec na grubej tarce. Wymieszać ze śmietaną, Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wasze komentarze (2)
Student
Bez rewelacji, miałem nadzieję na coś lepszego. Trochę lepsze gdy się doda majonezu ale nadal bez rewelacji autor: Anonim dodany dnia 2009-09-05 17:57:14 |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|
to jest przepyszne. Delicje. Dziekuje PS. wszedzie szukalam przepisu na surowke z bialej rzodkwi naprawde wysmienite danie
autor: Anonim dodany dnia 2009-06-24 17:16:00