|
||||||||||
Zupa z kurekKrótki opis potrawydoskonała dla smakoszy grzybówPotrzebne składniki grzyby kurki - 50 dag masło - 3 łyżka(i) rosół z drobiu - 1 i 1/2 l śmietana - 1/2 szkl. biały pieprz,sól natka pietruszki Etapy przyrządzania1
Grzyby oczyścić,pokroić i podsmażyć na maśle.Zalać rosołem i gotować 30 minut.Gdy będą miękkie zaprawić śmietaną,przyprawić do smaku solą i pieprzem,posypać zieleniną.
Jak podawać?na gorąco z pieczywem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|