|
||||||||||
Pstrąg w kratkęKrótki opis potrawypyszna rybka z grillaPotrzebne składniki sprawione pstrągi - 4 szt. sok z cytryn - 2 szt. olej - 2 łyżka(i) gałązki koperku - 4 szt. sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Pstrągi ponacinać w kratkę.Koperek posiekać.Olej wymieszać z sokiem z cytryny,solą,pieprzem i koperkiem..Posmarować dokładnie ryby.Grillować po 7 minut z każdej strony.
Jak podawać?z masełkiem koperkowym Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|