|
||||||||||
Gruszki w boczkuKrótki opis potrawycoś pysznegoPotrzebne składniki gruszki - 4 szt. cienkie plastry boczku - 8 szt. starty żółty ser - 2 łyżka(i) liście sałaty Etapy przyrządzania1
Gruszki obrać,pozostawiając ogonek,posypać startym serem i palcami docisnąć do miąższu.Każdą gruszkę owinąć plasterkami boczku.Gruszki ułozyć w natłuszczonej olejem blasze ,wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec ,aż boczek przywrze do gruszek i zrumieni się.Gruszki zdjąć z blachy.
Jak podawać?ułożone na liściach sałaty Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|