|
||||||||||
Pierś kurczaka w musztardowej otoczceKrótki opis potrawyAromatyczne filety z kurczaka.Potrzebne składniki filety z piersi kurczaka - 8 szt. musztarda - 6 łyżka(i) otarta skórka z cytryny - 1 łyżka(i) ząbki czosnku - 2 szt. mielone migdały - 10 dag pęczek natki Etapy przyrządzania1
Musztardę ucieramy ze skórką cytrynową i migdałami.Dodajemy roztarty czosnek i natkę posiekaną. Filety smarujemy masą, zawijamy w folię aluminiową i pieczemy na grillu przez 25 minut.
Jak podawać?Podawać z bagietką, pieczonymi ziemniakami i sałatką. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|