|
||||||||||
Zupa KminkowaKrótki opis potrawyOkPotrzebne składniki porcja rosołowa - 1 szt. włoszczyzna - 25 dag masło - 1 łyżka(i) mąka - 1 łyżka(i) woda - 2 l sol kminek - 4 dag Etapy przyrządzania1
- Warzywa i porcję rosołową umyć, dodać kminek, ugotować, odcedzić.
- Z tłuszczu i mąki przygotować zasmażkę jasną, rozprowadzić wodą lub wywarem, dodać do zupy i podawać z grzankami lub pasztecikami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|