|
||||||||||
Zupa fasolowa ze śliwkamiKrótki opis potrawyok:)Potrzebne składniki fasola Jaś - 20 dag śliwy suszone - 20 dag śmietana - 2-3 łyżka(i) sol cukier kostka rosołowa - 1 op. Etapy przyrządzania1
- Namoczoną poprzedniego dnia fasolę ugotować.
- Dodać trochę wody i kostkę.
- Ugotować śliwki oddzielnie w niewielkiej ilości wody.
- Połączyć, doprawić śmietaną i pzryprawami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|