|
||||||||||
Losoś w balsamicoKrótki opis potrawybardzo dobrePotrzebne składniki łosoś pokrojony w cienkie paski - 50 dag balsamico - 3/4 szkl. oliwa z oliwek - 1/4 szkl. marchewki pokrojone w plasterki - 2 szt. cebula pokrojona w wiórki - 1 szt. sól,pieprz łodygi selera naciowego pokrojone w plasterki - 2 szt. Etapy przyrządzania1
Dobrze roztrzepujemy ocet z oliwą, solą, pieprzem, dodać warzywa i rybę. Odstawiamy na 4 godziny. Podajemy osączone z marynaty z białym pieczywem.
Smacznego!
Jak podawać?z białym pieczywem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|