Losoś w balsamico

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Kotek_kłopotek
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Czas przygotowania:
60 minut
Ilość porcji:
3-4
Stopień trudności:
łatwe
Koszt:
25 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

bardzo dobre

Potrzebne składniki

• łosoś pokrojony w cienkie paski - 50 dag
• balsamico - 3/4 szkl.
• oliwa z oliwek - 1/4 szkl.
• marchewki pokrojone w plasterki - 2 szt.
• cebula pokrojona w wiórki - 1 szt.
• sól,pieprz
• łodygi selera naciowego pokrojone w plasterki - 2 szt.

Etapy przyrządzania

1
Dobrze roztrzepujemy ocet z oliwą, solą, pieprzem, dodać warzywa i rybę. Odstawiamy na 4 godziny. Podajemy osączone z marynaty z białym pieczywem. Smacznego!

Jak podawać?

z białym pieczywem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher