Kanapki z wędzonym węgorzem

Aktualna ocena: 0
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Czas przygotowania:
20 minut
Ilość porcji:
3-4
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
14 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

zdrowe i pożywne

Potrzebne składniki

• kromki chleba - 4 szt.
• wędzony węgorz - 1 szt.
• jajka - 2 szt.
• cebula - 1 szt.
• sól,pieprz

Etapy przyrządzania

1
Węgorza kroimy na kawałki długości kromek chleba, ściągamy skórkę, wyjmujemy kręgosłup, przepoławiamy i rozpłaszczyć na kawałkach chleba. Z jajek smażymy jajecznicę, solimy, pieprzymy, rozsmarowujemy na chlebie pokrytym węgorzem i posypujemy drobno posiekaną cebulką. Smacznego!

Jak podawać?

posypane posiekaną cebulką Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher