|
||||||||||
Krem sułtańskiKrótki opis potrawydla łasuchówPotrzebne składniki śmietana kremówka - 1/2 l rodzynki - 4 łyżka(i) cukier puder - 2 łyżka(i) bezy - 5 dag Etapy przyrządzania1
Śmietanę kremówkę miksujemy z cukrem pudrem. Pucharki wykładamy bezami. Krem śmietankowy wkładamy do pucharków, posypujemy rodzynkami i ozdabiamy bezami.
Smacznego!
Jak podawać?schłodzony Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|