|
||||||||||
Jajecznica z fetą i serem żółtymKrótki opis potrawyjajecznicaPotrzebne składniki jajka - 8 szt. ser żólty - 1 łyżka(i) feta - 5 dag cebula oliwa sól pieprz Etapy przyrządzania3
Ser feta starannie rozdrobnić widelcem, dodać do jajek
5
Składniki wymieszać, wlać na patelnie, na której jest cebula i podgrzać, stale mieszając, aż jajka zaczną się ścinać.
6
Cztery foremki do budyniu posmarować oliwą i nałożyć do nich jeszcze gorącą jajecznicę, wierzch wyrównać i odstawić na 2-3 min, jajecznice wyłożyć z foremki bezpośrednio na talerze.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|