|
||||||||||
Sos CyganskiKrótki opis potrawyPodawać do ciemnego pieczywa i gotowanych warzyw.Potrzebne składniki cebula 2 ogórki konserwowe filet śledziowy 4-5 łyżek ostrego keczupu łyżka oliwy łyżeczka musztardy sól i pieprz Etapy przyrządzania1
Cebulę obrać i drobno posiekać razem z ogórkami i filetem śledziowym. Wymieszać z keczupem, oliwą i musztardą, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|