|
||||||||||
Sos do rybKrótki opis potrawyPodawać do rybPotrzebne składniki 5 twardych mało ukiszonych ogórków 2 łyżki masła pól szkl. białego wytrawnego wina 3 łyżki gęstej śmietany mielona gałka muszkatałowa biały pieprz Etapy przyrządzania1
Ogórki obrać, pokroić w ciękie plasterki, odcisnąć z soku, smażyć na maśle, pod koniec dodać śmietanę i wino. Doprawić do smaku pieprzem i gałką muszkatałową.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|