|
||||||||||
Surówka z rzodkiewkiKrótki opis potrawypysznaPotrzebne składniki pęczek rzodkiewki - 3-4 szt. śmietana - 0,5 szkl. siekany koper - 1 łyżka(i) sól - do smaku Przydatne akcesoriatarkaEtapy przyrządzania1
Rzodkiewkę umyć, odciąć listki .
Pokrajać w talarki lub zetrzeć na tarce o dużych otworach, posolić, zalać śmietaną
Jak podawać?w miseczkach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|