|
||||||||||
MusKrótki opis potrawyMus z poziomek lub truskawekPotrzebne składniki poziomki - 40 dag białko - 3 szt. cukier puder - 10 dag żelatyna - 1 dag wafle - 2 szt. Przydatne akcesoriamikserEtapy przyrządzania1
Poziomki przebrać, opłukać, osączyć. Ubić pianę.
Do piany dodawać po trochu cukier, owoce i rozpuszczoną w 1/16 l gorącej wody żelatynę.
Gdy mus zacznie krzepnąć ułożyć na szklanym półmisku.
Jak podawać?na szklanym półmisku, przybrać waflami Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|