|
||||||||||
Oscypek smażonyKrótki opis potrawypyszna przekąskaPotrzebne składniki oscypki - 2 szt. pokruszone płatki kukurydziane - 2 szkl. jajka - 2 szt. gruszki w occie - 4 szt. słoik żurawiny do mięs olej do smażenia Etapy przyrządzania1
Oscypki kroimy na plasterki. Panierujemy w roztrzepanych jajkach i płatkach. Smażymy na złoty kolor.
Smacznego!
Jak podawać?z gruszkami i żurawiną Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|