|
||||||||||
Ciasto z KatarzynkamiKrótki opis potrawyplacuszek:)Potrzebne składniki biszkopt - z 5 jaj pierniki Katarzynki - 4 opakowania dżem z czarnej porzeczki - 1 słoiczek mąka zwykła - 3 łyżki mąka ziemniaczana - 3 łyżki masło - 0, 75 kostka(i) mleko - 3 szklanki Etapy przyrządzania1
Składniki: maka zwykła i ziemniaczana, mleko, masło zmiksować( to bedzie krem)
Biszkopt przeciąć na pół. Posmarować dżemam a następnie położyć pierniki. Na katarzynki wylać krem i rozsmarować. Potem polać czekoladaą
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|