|
||||||||||
Ziołowe wino z miodem
Krótki opis potrawywinoPotrzebne składniki wytrawne białe wino - 750 ml ocet z białego wina - 3 łyżka(i) miód - 3 łyżka(i) natka pietruszki Etapy przyrządzania1
Natkę opłukać, wino i ocet wlać do garnka, włożyć pokrojoną natkę, gotować 10 min na małym ogniu, dodać miód, zdjąć z garnka, garnek przykryć, zostawić na 5 min, następnie płyn przecedzić
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|