|
||||||||||
Herbata ziołowaKrótki opis potrawyherbataPotrzebne składniki skruszony kwiat lipowy - 1 łyżeczka(i) rumianek - 1 łyżeczka(i) cukier lub miód Etapy przyrządzania1
Kwiat lipowy oraz rumianek zalać 1 i 1/2 szklanki wrzącej wody, gotować chwilę, przykryć i odstawić, najlepiej umieszczając naczynie z herbatą na parze, po 10 min odcedzić, osłodzic cukrem lub miodem
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|