|
||||||||||
KrówkaKrótki opis potrawyślodziutkie xDPotrzebne składniki upiec biszkopt krem budyniowy: 0,5l wody, 0,5 szklanki cukru, 2 łyżki mąki zwykłej i 2 ziemniaczanej, cukier wanili bezy - 1 paczka krówki - 20 dag masło - 0,5 kostki orzechy - 1 mała paczka Etapy przyrządzania1
Na biszkopt nakładamy krem budyniowy. A na krem układamy bezy. Roztapiamy masło z 2 łyżeczkami wody i dodajemy krówki, zeby się rozbuściły. Ostudzoną masą polewamy bezy i posypujemy orzechami
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|