|
||||||||||
Roladki - jaskółkiKrótki opis potrawySchab inaczejPotrzebne składniki schab - 1 kg jajka ugotowane na twardo - 4 szt. pieczarki - 10 dag cebula - 1 szt. kukurydza konserwowa - 1 puszka(i) ser żółty - 15 dag Etapy przyrządzania1
Schab kroimy i rozbijamy. Przygotowujemy farsz: drobno pokrojone pieczarki, smażona cebulka, osaczona kukurydza i drobno starty ser żółty. wszystko razem mieszamy. Na rozbity schab kładziemy farsz a następnie ćwiartkę jajka. Zawijamy formując roladki. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor. Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|