|
||||||||||
Ryż na słodkoKrótki opis potrawysmaczny deserPotrzebne składniki torebka ryżu - 1 szt. śmietana - 1 op. jabłko - 1 szt. cukier - 1 łyżeczka(i) cynamon - 1 łyżeczka(i) dżem - 2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Ryż ugotować,jabłko zetrzeć na tarce i posypać cukrem i cynamonem.Zmieszać z ryżem,przełożyć na talerze.Na wierzch położyć po łyżce dżemu i śmietany.
Jak podawać?polany śmietaną Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|