|
||||||||||
Poncz IIKrótki opis potrawyświetny do podawania na spotkaniach towarzyskichPotrzebne składniki białe wino - 0,5 l czerwone wino - 0,5 l cukier - 15-20 dag herbata - 1 szkl. arak - 0,5 szkl. cytryna - 1 szt. Przydatne akcesoriagarnekEtapy przyrządzania1
Zmieszać herbatę z winem, arakiem, dodać cukier i zagotować.
Dla zapachu wrzucić skórkę z cytryny, którą należy przed podaniem wyjąć.
Jak podawać?w szklankach z plasterkiem cytryny Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|