|
||||||||||
Gorące parówkiKrótki opis potrawyMniam mniamPotrzebne składniki cienkie parówki - 10 szt. żółty ser - 10 plastrów wędzony boczek - 10 plastrów ostra papryka w proszku majeranek Etapy przyrządzania1
Parówki obrać ze osłonek.Każdą naciąć wzdłuż na głębokość 1 cm. Plastry sera włożyć w nacięcie parówek,oprószyć papryką i majerankiem, każdą parówkę ciasno owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni Celsjusza i zapiec parówki. Podawać ze świeżym pieczywem i keczupem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|