|
||||||||||
Papryczki chilli nadziewane serem kozimKrótki opis potrawyPapryczki chilli nadziewane serem kozimPotrzebne składniki Papryczki chilli • Twarożek kozi naturalny • Twarożek naturalny z mleka krowiego • Świeże zioła (np. estragon, bazylia) • Czosnek, sól, pieprz • Oliwa z oliwek extra virgin Etapy przyrządzania1
Papryczki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pestki, zblanszować we wrzątku kilka minut. Twarożek kozi wymieszać z krowim. Posolić, popieprzyć, dodać 2- 3 zmiażdżone ząbki czosnku, dodać posiekane zioła. Napełniać papryczki nadzieniem. Ułożyć na półmisku, zalać oliwą. Posypać siekanymi ziołami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|