|
||||||||||
Surówka z rzeżuchyKrótki opis potrawyZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL.Potrzebne składniki olej - 3 łyżka(i) sok z cytryny - 1/2 szkl. miód - 3 łyżka(i) sól, pieprz - 1 szczypta(y) czosnek - 2 Etapy przyrządzania1
Składniki sosu dokładnie wymieszać. Obrane jabłko i kalarepkę zetrzeć na tarce. Skropić sokiem z cytryny. Posypać orzechami, rzeżuchą, polać sosem i wymieszać.
Jak podawać?15 dag rzeżuchy 1/2 główki sałat lodowych kalarepka 1 szt jabłka -- winne sok z cytryny 3 łyżki orzechów włoskich -- posiekanychUwagiZa zgodą autora, przepis z Cook Express. Licencja GPL. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|