|
||||||||||
Sos admiralskiKrótki opis potrawyPodawac do polędwicy, rostbeftu, cielęciny i drobiu.Potrzebne składniki 2 szkl. sosu maderowego marchew mała pietruszka kawałek selera 2 łyżki oliwy 20 dag rodzynków 3 łyzki sosu pozostałego po pieczeniu drobiu owoce jałowca curry Etapy przyrządzania1
Warzywa odrac, zetrzeć na tarce o dużych otworach, podsmażyc na oliwie, podlac niewielką ilością wody i duscić do miękkości. Rodzynki sparzyć. Do gorąceo sosu maderowego dodać miękkie warzywa, rodzynki i sos pozostały po pieczeniu drobiu. Zagotowac, przyprawic jałowcem i curry.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|