|
||||||||||
Sos CalderierKrótki opis potrawyPodawać do drobiu.Potrzebne składniki 2 szkl. sosu maderowego 10 dag wątróbki z drobiu 1/2 szkl. mleka 2 łyżki oliwy 3 łyżki gęstej śmietany majeranek przyprawa do zup Etapy przyrządzania1
Watróbkę opłukac, namoczyć w mleku, a potem osączyc, usmażyć na rozgrzanej oliwie, wystudzić, zmiksować i dodać gorącego sosu madrowego. Zagotować, zestawić z ognia, zaprawić śmietaną, majerankiem i przyprawą do zup.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|