|
||||||||||
MusakaKrótki opis potrawykuchnia greckaPotrzebne składniki bakłażany - 4 szt. mięso mielone - 30 dag cebula - 2 szt. czosnek - 3 ząbki pomidory - 40 dag żółty ser - 15 dag Etapy przyrządzania6
Mięso mielone gotowane wymieszać z posiekaną cebulą, czosnkiem i pomidorami
8
W żaroodpornym naczyniu układać podsmażone bakłażany przekładając masą mięsną, posypać żółtym serem, piec ok 1 godziny w 180 C
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|