|
||||||||||
Ryba po hiszpańskuKrótki opis potrawypycha:PPotrzebne składniki ryba (filet) - 80 dag ZALEWA: 2 szklanki wody; pół szklanki oleju; 6 łyżek octu; 6 łyżek cukru; 3 ziarnka ziela angielskie Na oleju wymieszać i podsmażyć z zalewą: 2 cebule; 2 papryki; 2 ogórki- korniszony Etapy przyrządzania1
Filet opanierować i usmażyć.
Układać wszystko warstwami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|