|
||||||||||
Tosty francuskieKrótki opis potrawybardzo dobrePotrzebne składniki kromki chleba - 4 szt. jajko - 1 szt. mleko - 2 łyżka(i) masło do smażenia Etapy przyrządzania1
Jajko wbijamy do talerza, dodajemy mleko i roztrzepujemy widelcem.Masło rozpuszczamy na patelni, kromki chleba moczymy w roztrzepanym jajku z obu stron i smażymy na złoty kolor.
Jak podawać?z miodem lub konfiturą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|