|
||||||||||
Mus z białą czekoladą i malinamiKrótki opis potrawypyszny i prosty deserPotrzebne składniki maliny - 3/4 szkl. biała czekolada - 200 g gęsta bita śmietana - 1 szkl. sok pomarańczowy - 1 łyżeczka(i) otarta skórka z cytryny - 1/2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Czekoldę połamać i rozpuścić w rondlu.Smietanę ubić i dodać do niej skórki cytrynowe i sok pomarańczowy.Następnie ułożyć ją na czekoladzie i posypać malinami.Schłodzić w lodówce przez 30 minut.
Jak podawać?schłodzony Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|