|
||||||||||
Zapiekane warzywaKrótki opis potrawysamo zdrowiePotrzebne składniki cukinia - 40 dag sos pomidorowy śmietanka - 250 ml ser Feta - 10 dag posiekana natka - 2 łyżka(i) oliwki - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Warzywa pokroić w plastry ,oliwki na połowki.Sos wymieszać ze śmietanką.Warzywa umieścić w naczyniu żaroodpornym,zalać sosem,posypać natką i wymieszać.Przykryć rozkruszonym serem i piec 20 minut w tem.190 stopni.
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|