Wiejski omlet cypryjski

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: Marzena
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania główne
Czas przygotowania:
20 minut
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Koszt:
4 PLN
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

zdrowy i syty

Potrzebne składniki

• jajka - 3 szt.
• sól
• masło - 2 łyżka(i)
• ziemniaki - 2 szt.
• cebula - 1 szt.
• ogórki - 2 szt.
• tarta feta - 1/2 łyżeczka(i)

Etapy przyrządzania

1
Jajka rozbić i ubijać przez 2 minuty.Usmażyć na maśle.Z posiekanych ziemniaków,ogórków,cebuli i tartej fety zrobić farsz i ułożyć go na środek omletu.Złożyć omlet na pół i podawać.

Jak podawać?

zaraz po przyrządzeniu Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.

Dodaj komentarz



Aby dodać komentarz przepisz podane 2 słowa w pole poniżej.
Zarejestruj się, zalogowani użytkownicy nie muszą przepisywać kodu.
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher