|
||||||||||
OMLET Z BEKONEM I PIECZARKAMIKrótki opis potrawyBardzo prostePotrzebne składniki jajka - 8 szt. pieczarki - 200 g masło - 2 łyżka(i) bekon - 6 kawałków mleko - 2 łyżka(i) musztarda - 1 łyżka(i) pietruszka - 2 łyżka(i) cebula - 1 szt. czosnek - 1 żółty ser starty - 80 g Etapy przyrządzania1
Na patelni rozgrzać masło – 1 łyżkę. Podsmażyć pieczarki, cebulę i pokrojony czosnek. Pod koniec wrzucić pietruszkę, musztardę, sól, pieprz.
Dokładnie wymieszać trzepaczką mleko, jajka i ser. Jajka wlać na patelnie i smażyć z obydwu stron.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|