|
||||||||||
Jajecznica babuniKrótki opis potrawyzawiera dużo żelazaPotrzebne składniki jajka - 2 szt. plasterki szynki - 3 szt. pomidor - 1 szt. peczek szczypiorku - 1/4 szt. masło - 1 łyżka(i) sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Szynkę kroimy w paseczki i smażymy na maśle. Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora. Chwilę smażymy. Wbijamy jajka i dodajemy posiekany szczypiorek. Solimy, pieprzymy i smażymy chwilkę, aż jajka się zetną.
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|